Annons:
Etikettköksträdgården
Läst 896 ggr
MonicaLagerquist
6/29/18, 2:15 PM

ängssyreskörd

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vinterns ängssyresoppa är räddad. Har skördat lite änggsyra idag. Nu ska den bara förvällas,packas och frysas in.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Gronstedt
6/29/18, 2:19 PM
#1

Gör du soppa på bara ängssyra? Eller blandar? För mycket ängssyra på en gång har en starkt  så att säga drivande verkan på min mage …

MonicaLagerquist
6/29/18, 4:06 PM
#2

#1 Gör på bara ängssyra ibland lägger jag i lite riven potatis för att få en matigare soppa.

Vi äter det en gång i veckan under vintersäsongen.

Stolt ägare till fem La permer

Caeli
6/30/18, 10:00 AM
#3

#2 Låter gott! I min barndom gjordes det stuvning på syror. Kommer ihåg att man inte fick äta det för ofta men vet inte riktigt varför…?🤔

Tant Grön
6/30/18, 8:48 PM
#4

#3 Den innehåller oxalsyra.

Caeli
7/1/18, 4:20 PM
#5

#4 Ok, precis som rabarber då!🙂

Upp till toppen
Annons: